Ticketmaster danmark - Find og køb billetter til Festivaler arrangementer hos Ticketmaster Danmark Din browser er ikke understøttet. For at kunne benytte dette website skal du bruge en af de browsere, der er understøttet: Chrome , Firefox , Safari , Edge .

 
Musikikonet P!NK har annonceret helt nye datoer på sin spektakulære Summer Carnival World Tour, hvor hun i løbet af sommeren har spillet udsolgte shows og .... Soccer sofascore

Odense S Den Fynske Landsby Alex Vargas + Oh Land. 14.09.2024 18.30. Den Fynske Landsby. Alex Vargas. Oh Land. Spillested. Den Fynske Landsby. Find og køb billetter til Alex Vargas arrangementer hos Ticketmaster Danmark. Se også tourdatoer, anmeldelser og mere information om Alex Vargas.8. og 9. november 2024 vender hjem og indtager Jyske Bank Boxen og Royal Arena med deres største hits såsom ”Doctor Jones”, ”My Oh My”, ”Turn Back …mmmmmmmmmmlli mmmmmmmmmmlli mmmmmmmmmmlli mmmmmmmmmmlli mmmmmmmmmmlliWe and our 141 partners store and/or access information on a device, such as unique IDs in cookies to process personal data. You may accept or manage your ...Ticketmaster Danmark vil som en service i forbindelse med langt de fleste arrangementer være i stand til at udstede erstatningsbilletter, såfremt dine fysiske billetter ikke kommer frem, bortkommer eller er blevet beskadiget. Kontakt venligst vores Servicecenter på tlf. 38 48 16 30, såfremt du har behov for at få dine billetter erstattet.Ticketmaster Danmark vil som en service i forbindelse med langt de fleste arrangementer være i stand til at udstede erstatningsbilletter, såfremt dine fysiske billetter ikke kommer frem, bortkommer eller er blevet beskadiget. Kontakt venligst vores Servicecenter på tlf. 38 48 16 30, såfremt du har behov for at få dine billetter erstattet.Svar: Ja! Det er let og hurtigt: 1. Du får billetterne med det samme. 2. Billetterne kan printes ud, når du ønsker det, og du behøver ikke være bange for at forlægge dem. 3. Hvis du har købt flere billetter i samme ordre kan du sende PDFen til de andre, som skal med, så de selv kan printe deres billetter. Til toppen. Find tickets. Oostende, Belgium Park Nieuwe Koers RAMMSTEIN. 28/06/2024, 20.00. Venue. Park Nieuwe Koers. Buy Rammstein Tickets from the Official Ticketmaster Danmark website. See Tour Dates & Concert Information, reviews & more information. Ticketmaster Danmark. March 16, 2017 ·. Riverdance i Royal Arena, København den 15.+16. september. Det irske danse-fænomen ”Riverdance” vender tilbage til Danmark. Denne gang med deres jubilæums-show ”Riverdance21” i Royal Arenas fantastiske rammer i en intim teateropsætning. Billetsalget starter den 21. marts kl. 10. …Find og køb billetter til Jonas Brothers arrangementer hos Ticketmaster Danmark. Se også tourdatoer, anmeldelser og mere information om Jonas Brothers. ... Logen-Seat in der Ticketmaster Suite 21.05.2024 20.00. Jonas Brothers; Ticketmaster Suite Hamburg; Spillested. Barclays Arena. 21.05.2024. maj. 21.Use our free 2021–2023 4-5-4 retail calendar and learn about its benefits and uses. Retail | Templates Your Privacy is important to us. Your Privacy is important to us. REVIEWED BY...Odense S Den Fynske Landsby Alex Vargas + Oh Land. 14.09.2024 18.30. Den Fynske Landsby. Alex Vargas. Oh Land. Spillested. Den Fynske Landsby. Find og køb billetter til Alex Vargas arrangementer hos Ticketmaster Danmark. Se også tourdatoer, anmeldelser og mere information om Alex Vargas.Ticketmaster Danmark Gammel Kongevej 60, 5.sal 1850 Frederiksberg C Att.: Kundeservice. Vi vil herefter refundere billetprisen til din konto, når vi har modtaget dine købte billetter. Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke. Se også vores Fan Guarantee.Betterment, the New York-based automated advisory service for wealth management, is adding FDIC-insured checking and savings account services through partnerships with several bank...Er du klar til at opleve nogle af de bedste koncerter i 2024? På Ticketmaster Danmark-bloggen finder du en guide over de mest spændende artister, der kommer til Danmark i det nye år. Uanset om du er til rock, pop, jazz eller noget helt andet, har vi billetter til din smag. Læs mere om koncerter i 2024 og bestil dine billetter i dag! Køb billetter. Giv et gavekort. Dinnerkoncerter. Find og køb billetter til Musik arrangementer hos Ticketmaster Danmark. Ticketmaster Danmark | 638 followers on LinkedIn. Be there. It's better LIVE! | Ticketmaster, a proud division of Live Nation Entertainment, is the world's leading live event ticketing company ... Ticketmaster Danmark har intet ansvar over for kunden vedrørende arrangørers betalingstandsning, konkurs, aflysning af arrangementer eller eventuelle andre reklamationer vedrørende et arrangement. Al henvendelse herom rettes til arrangøren. Information om arrangørens fulde navn, adresse, telefonnummer m.m. kan fås på tlf. 38 48 16 30.Log på din Ticketmaster-profil. Find ordren med de billetter du ønsker at sælge. Tryk på knappen "Sælg billetter". Vælg de billletter i ordren, du ønsker at sælge, og indtast en salgspris (enten det samme beløb du betalte, eller lavere). Tryk på den blå knap nederst for at fortsætte. Første gang du sætter billetter i salg skal du ...Find og køb billetter til Akon arrangementer hos Ticketmaster Danmark. Se også tourdatoer, anmeldelser og mere information om Akon. Find og køb billetter ... sanger, producer, iværksætter, skuespiller og filantrop, Akon, kommer til Danmark. Kendt for at dominere hitlisterne med sine gigantiske R&B-/ hip-hop-/ EDM- og pophits i 00’erne ...Ticketmaster, Frederiksberg. 9. Synes godt om Kommenter Del. Ticketmaster Danmark. 532 følgere. 1u. 🎁 Fra os til alle vores arrangører: En spritny del af vores markedsføringspakke er, at vi sikrer, at alle events i salg via Ticketmaster ligger øverst i din målgruppes søgninger. 🔍 Siden juni har vi afsat et månedligt budget til en ... Event Information. Hvordan køber jeg billetter? Ticketmaster Danmark har gjort det nemt at købe billetter her på Ticketmaster.dk. Sådan gør du: - Find det ønskede arrangement via søgefunktionen øverst på siden eller ved at vælge en kategori. - Klik på "Find billetter" for at komme ind til selve købssiden. - Vælg antal billetter og ... Odense S Den Fynske Landsby Queen Machine + En lille pose støj. Få eller ingen ledige billetter. Find billetter 16.08.2024 20.00. 24.08.2024. aug. 24. lørdag 11.00lør 11.00 24.08.2024 11.00. Vester Skerninge Olympen Ollerup Olympen Live '24. Find billetter 24.08.2024 11.00.Discover the essential job description, skills, salary, and challenges of a retail cashier. Learn what it takes to succeed in this vital role If you’ve ever been to a retail store,... Find og køb billetter til de seneste arrangementer med Bruce Springsteen and The E Street Band, Dyrskuepladsen, Odense i Odense SV. Billetter til Rock/Pop Ticketmaster Home page. DK Danmark valgt, skift land da Dansk valgt, skift sprog. Forside; Musik; Rock/Pop; Bruce Springsteen and The E Street Band; Bruce Springsteen and The E Street Band 2024 World Tour. tir. 9. jul. 2024 20.00.If an event has a waiting list, there will be a link to it when you reach the page where you start the purchase process usually. When...Aktuelle nyheder om koncerter, festivaler, sportsevents, teater m.m. samt tips og tricks om billetkøb, smart kø, resale og meget mere.Svar: Ja! Det er let og hurtigt: 1. Du får billetterne med det samme. 2. Billetterne kan printes ud, når du ønsker det, og du behøver ikke være bange for at forlægge dem. 3. Hvis du har købt flere billetter i samme ordre kan du sende PDFen til de andre, som skal med, så de selv kan printe deres billetter. Til toppen. Køb billetter. Giv et gavekort. Dinnerkoncerter. Find og køb billetter til Musik arrangementer hos Ticketmaster Danmark. Ticketmaster Danmark vil som en service i forbindelse med langt de fleste arrangementer være i stand til at udstede erstatningsbilletter, hvis dine fysiske billetter ikke kommer frem, bortkommer eller er blevet beskadiget. Kontakt venligst vores Servicecenter på tlf. 38 48 16 30, hvis du har behov for at få dine billetter erstattet. Kan jeg sælge billetter, som ikke er købt via Ticketmaster? Kan jeg sælge en Roskilde Festival Smart Ticket via resale? Kan jeg sælge en Collector Ticket via resale? Kan jeg sælge billetter, som er del af en pakke, f.eks. en VIP-pakke? Hvorfor er det ikke muligt at sælge min billet? Se alle 7 artikler Dansk/English. FESTIVALBILLETTER: R.I.P.-BILLETTER: HANDICAPBILLETTER: BØRNEBILLETTER: SØNDER HOVED CAMPING: KLØVERPARKEN CAMPING: HOTELPAKKE: GAVEKORT: Ticketmaster Danmark vil som en service i forbindelse med langt de fleste arrangementer være i stand til at udstede erstatningsbilletter, såfremt dine fysiske billetter ikke kommer frem, bortkommer eller er blevet beskadiget. Kontakt venligst vores Servicecenter på tlf. 38 48 16 30, såfremt du har behov for at få dine billetter erstattet. Ticketmaster Danmark; Gavekort Gavekort. Bestilling af gavekort, aktivering, indløsning, tjek saldo m.v. Information om gavekort. Kan jeg forlænge mit gavekort ... På det fysiske gavekort findes kortnummeret på bagsiden af kortet. Det er det 16-cifrede nummer midt på kortet. På e-gavekort vil kortnummeret være på PDF versionen af gavekortet som du modtager når du følger linket til at …1 day ago · Ticketmaster Danmark vil som en service i forbindelse med langt de fleste arrangementer være i stand til at udstede erstatningsbilletter, såfremt dine fysiske billetter ikke kommer frem, bortkommer eller er blevet beskadiget. Kontakt venligst vores Servicecenter på tlf. 38 48 16 30, såfremt du har behov for at få dine billetter erstattet. 2 days ago · TA' MIG SOM JEG ER - En musikforestilling om Grethe Ingmann Aars ALFA Vesthimmerlands Musikhus. Find billetter 01.03.2024 19.30. 01.03.2024. mar. 01. fredag 20.00fre 20.00 01.03.2024 20.00. BAAL København S Amager Bio. Få eller ingen ledige billetter. Find billetter 01.03.2024 20.00. Generel information. Min Profil. Gavekort. Resale. Refundering. Handicap og ledsager. Event Information. Platinum-billetter. Platinum-billetter giver fans muligheden for at købe de mest eftertragtede billetter til et event, til en markedsdrevet pris.Ticketmaster Danmark har intet ansvar over for kunden vedrørende arrangørers rekonstruktion, betalingstandsning, konkurs, aflysning af arrangementer, andre mangler eller eventuelle andre reklamationer vedrørende et arrangement. Al henvendelse herom rettes …Ticketmaster Danmark vil som en service i forbindelse med langt de fleste arrangementer være i stand til at udstede erstatningsbilletter, såfremt dine fysiske billetter ikke kommer frem, bortkommer eller er blevet beskadiget. Kontakt venligst vores Servicecenter på tlf. 38 48 16 30, såfremt du har behov for at få dine billetter erstattet.Sunday 18.00Sun 18.00 16/06/2024, 18.00. København Ø Parken Metallica - M72 World Tour | 1-Day Ticket. Find tickets 16/06/2024, 18.00. Info. København Ø Parken Metallica - M72 World Tour | 2-Day Ticket (14 & 16 June 2024) Limited Availability. Find tickets.Tjek kortsaldo. Hvis du vil vide, hvor mange penge du har på dit Ticketmaster-gavekort, klik her. Et gavekort er den perfekte gave til alle, der elsker musik, comedy, teater, sport, festivaler eller andre top-events over hele Danmark. Med andre ord den perfekte gave til stort set alle. Smut forbi vores hjemmeside og gå på opdagelse i live ...Min Profil · Hvor kan jeg se mine billetkøb? Kan jeg ændre, hvordan mine billetter bliver leveret? · Verificer din profil. Hvad er fordelene ved at registrere .....Svar: Ja! Det er let og hurtigt: 1. Du får billetterne med det samme. 2. Billetterne kan printes ud, når du ønsker det, og du behøver ikke være bange for at forlægge dem. 3. Hvis du har købt flere billetter i samme ordre kan du sende PDFen til de andre, som skal med, så de selv kan printe deres billetter. Til toppen.Find og køb billetter til Askepot - The Musical arrangementer hos Ticketmaster Danmark. Se også tourdatoer, anmeldelser og mere information om Askepot - The MusicalEr du klar til at opleve nogle af de bedste koncerter i 2024? På Ticketmaster Danmark-bloggen finder du en guide over de mest spændende artister, der kommer til Danmark i det nye år. Uanset om du er til rock, pop, jazz eller noget helt andet, har vi billetter til din smag. Læs mere om koncerter i 2024 og bestil dine billetter i dag!Danmark 2 arrangementer. 03.05.2024. maj. 03. fredag 19.00 fre. 19.00 Se yderligere information for Harlem Globetrotters World Tour 2024 Aarhus C Djurslands Bank Arena 03.05.2024 19.00. ... Se yderligere information for ALBA BERLIN - Tigers Tübingen | Logen-Seat Ticketmaster Suite Berlin, Tyskland Mercedes-Benz Arena 16.03.2024 20.00.Du kan købe et Ticketmaster Danmark-gavekort ved at klikke på Gavekort på forsiden af Ticketmaster.dk. Der findes to typer gavekort: Ét, du kan modtage med posten, som er i samme materiale og har samme størrelse som et kreditkort og ét, som du eller din ønskede modtager vil få via en e-mail og selv kan printe.. Fysiske gavekort tilsendt med posten …If you need to contact us about your order, you can now do this directly from within My Account. Follow the instructions below to do this. Step 1. Login to My Account here. Step 2. Select the event you wish to contact us about. Step 3.If you receive a call from "Unknown Caller," this means that your network is unable to identify the number the individual is calling from. This is a bad sign, and the person may be...Ticketmaster Danmark vil som en service i forbindelse med langt de fleste arrangementer være i stand til at udstede erstatningsbilletter, såfremt dine fysiske billetter ikke kommer frem, bortkommer eller er blevet beskadiget. Kontakt venligst vores Servicecenter på tlf. 38 48 16 30, såfremt du har behov for at få dine billetter erstattet.Ticketmaster Danmark har en række fysiske salgssteder fordelt over hele landet. Du kan finde en liste over salgsstederne her.We and our 645 partners store and/or access information on a device, such as unique IDs in cookies to process personal data. You may accept or manage your ...Everyone loves events, and when you get tickets to a concert, play, festival or sporting event, you can already feel the anticipation and excitement. Ticketmaster is one of the lar...På det fysiske gavekort findes kortnummeret på bagsiden af kortet. Det er det 16-cifrede nummer midt på kortet. På e-gavekort vil kortnummeret være på PDF versionen af gavekortet som du modtager når du følger linket til at …2 days ago · TA' MIG SOM JEG ER - En musikforestilling om Grethe Ingmann Aars ALFA Vesthimmerlands Musikhus. Find billetter 01.03.2024 19.30. 01.03.2024. mar. 01. fredag 20.00fre 20.00 01.03.2024 20.00. BAAL København S Amager Bio. Få eller ingen ledige billetter. Find billetter 01.03.2024 20.00. Find og køb billetter til The Show - Tribute to ABBA arrangementer hos Ticketmaster Danmark. Se også tourdatoer, anmeldelser og mere information om The Show - Tribute to ABBAIf you receive a call from "Unknown Caller," this means that your network is unable to identify the number the individual is calling from. This is a bad sign, and the person may be...Ticketmaster Danmark er den officielle hjemmeside til at købe billetter til koncerter, festivals, teater, sport, komedie og meget mere. Se populære og kommende arrangementer, givekort og eventorganisatører.Det er ikke alle events eller billettyper, der er godkendt til Resale af arrangøren. Arrangøren har ret til at ændre muligheden for Resale når som helst. Hvis Resale ikke er tilgængeligt, vil du få en besked om dette i flowet, når du forsøger at sætte dine billetter til salg. Det er derudover kun muligt for fans at sælge Ticketmaster ...Ticketmaster Danmark; Handicap og ledsager Handicap og ledsager. Køb af plads til kørestolsbruger. Information om handicap -og ledsagerbilletter. Hvordan køber jeg plads til en kørestolsbruger? Har du brug for mere hjælp? Kontakt Os Følg os Download vores apps ... Find tickets 02/08/2024, 12.00. 03/08/2024. Aug. 03. Saturday 17.00Sat 17.00 03/08/2024, 17.00. BERGEN, Norway Bergenhus Festning Deep Purple with special guests Europe. Find tickets 03/08/2024, 17.00. Buy Deep Purple Tickets from the Official Ticketmaster Danmark website. See Tour Dates & Concert Information, reviews & more information. Ticketmaster Danmark vil som en service i forbindelse med langt de fleste arrangementer være i stand til at udstede erstatningsbilletter, såfremt dine fysiske billetter ikke kommer frem, bortkommer eller er blevet beskadiget. Kontakt venligst vores Servicecenter på tlf. 38 48 16 30, såfremt du har behov for at få dine billetter erstattet.Find og køb billetter til Jonas Brothers arrangementer hos Ticketmaster Danmark. Se også tourdatoer, anmeldelser og mere information om Jonas Brothers. ... Logen-Seat in der Ticketmaster Suite 21.05.2024 20.00. Jonas Brothers; Ticketmaster Suite Hamburg; Spillested. Barclays Arena. 21.05.2024. maj. 21.Min Profil · Hvor kan jeg se mine billetkøb? Kan jeg ændre, hvordan mine billetter bliver leveret? · Verificer din profil. Hvad er fordelene ved at registrere .....For at købe billetter på Ticketmaster.dk er det nødvendigt at oprette en profil. Klik på "Profil" øverst til højre, derefter "Log ind/Opret Profil" og udfyld de obligatoriske felter i skemaet.Når du har oprettet en profil, bliver du automatisk logget ind, og du kan nu fremover købe billetter ved at logge ind med din e-mail samt det password, du valgte ved oprettelsen.Ticketmaster Danmark er den officielle hjemmeside til at købe billetter til koncerter, festivals, teater, sport, komedie og meget mere. Se populære og kommende arrangementer, givekort og eventorganisatører.The lifestyle hotel sector is an increasingly competitive one, and Hyatt is throwing another hat into the ring this summer with the arrival of Caption in Memphis. Hyatt plans to go...Find og køb billetter til Toto arrangementer hos Ticketmaster Danmark. Se også tourdatoer, anmeldelser og mere information om Toto Milan, Italien Stadio San Siro Bruce Springsteen and The E Street Band 2024 World Tour. Find billetter 03.06.2024 20.00. 27.06.2024. jun. 27. torsdag 18.00tor 18.00 27.06.2024 18.00. Nijmegen, Holland Goffertpark Bruce Springsteen and The E Street Band 2024 World Tour. Få eller ingen ledige billetter. Filter. Alle typer. De valgte pladser tilføjes til din ordre. Find og køb billetter til de seneste arrangementer med P!NK, Parken i København Ø. Billetter til Rock/Pop. Find og køb billetter til Jason Derulo arrangementer hos Ticketmaster Danmark. Se også tourdatoer, anmeldelser og mere information om Jason Derulo. ... Logen-Seat in der Ticketmaster Suite 17.03.2024 20.00. Jason Derulo; Ticketmaster Suite Hamburg; Spillested. Barclays Arena. 24.03.2024. mar. 24. Find og køb billetter til Festivaler arrangementer hos Ticketmaster Danmark Din browser er ikke understøttet. For at kunne benytte dette website skal du bruge en af de browsere, der er understøttet: Chrome , Firefox , Safari , Edge . Ticketmaster Danmark has a number of outlets around Denmark. You can find a list of outlets here.Ticketmaster Danmark is part of Ticketmaster International which has offices worldwide. You can find a list of the countries that Ticketmaster operate in, and their websites, at Ticketmaster.com. If you need help when buying from Ticketmaster outside of Denmark, please contact the customer service in that country.Ticketmaster Danmark; Gavekort Gavekort. Bestilling af gavekort, aktivering, indløsning, tjek saldo m.v. Information om gavekort. Kan jeg forlænge mit gavekort efter det er udløbet? Kan jeg bruge mit gavekort/e-gavekort i andre lande?Hvis du har et spørgsmål, kan du altid tjekke denne FAQ – de fleste spørgsmål er besvaret her. Hvis du ikke kan finde det ønskede svar, kan du kontakte os direkte ved at gå ind på din ordre under din profil på ticketmaster.dk. I bunden af siden vil der være et link der hedder ”Har du brug for hjælp til denne ordre?” som du kan ...Chippendales har tidligere imponeret med deres populære shows i Danmark, hvor de gennem årene har sunget og danset sig ind i publikums hjerter, og gang på gang har optrådt for fyldte og euforiske sale. Næste år gentager de succesen med deres nye show, som kan opleves i Tivolis Koncertsal, Herning Kongrescenter og Kulturcenter Skive.Ticketmaster Danmark; Min Profil Min Profil. Oprettelse af profil, glemt password m.v. Hvor kan jeg se mine billetkøb? Kan jeg ændre, hvordan mine billetter bliver leveret? Hvordan ser jeg de billetter, jeg har købt online? Verificer din profil .Billetter. Alt om køb, betaling og levering af billetter, salgssteder, ventelister, Ticket Transfer, m.v. Information om dine billetter. Hvor kan jeg se mine billetkøb? Hvorfor står …Aktuelle nyheder om koncerter, festivaler, sportsevents, teater m.m. samt tips og tricks om billetkøb, smart kø, resale og meget mere.Moon Byul officially debuted as a member of MAMAMOO in 2014. The group is known for their strong vocal abilities, stable live performances and versatility across genres. Her …Ticketmaster Danmark . Fan Guarantee ; Kontakt os ; Kundeservice/FAQ ; eTicketFast FAQ ; Følg os på sociale medier ; Gavekort ; B2B-site: Forum for Arrangører ; Retningslinjer for køb ; Retningslinjer for brug ; Cookie-politik ...1.1 Ticketmaster Danmark A/S ( "Ticketmaster”, ”vi", "os", "vores") er en virksomhed registreret i Danmark under CVR-nummer 20 30 94 74 med registreret adresse på Gammel Kongevej 60, 5., 1850 Frederiksberg C, Danmark. 1.2 Vi driver en online markedsplads, hvor du kan købe primære billetter og Resale-billetter samt andre tilkøb i ...Ticketmaster Danmark; Handicap og ledsager Handicap og ledsager. Køb af plads til kørestolsbruger. Information om handicap -og ledsagerbilletter. Hvordan køber jeg plads til en kørestolsbruger? Har du brug for mere hjælp? Kontakt Os Følg os Download vores apps ... Milan, Italien Stadio San Siro Bruce Springsteen and The E Street Band 2024 World Tour. Find billetter 03.06.2024 20.00. 27.06.2024. jun. 27. torsdag 18.00tor 18.00 27.06.2024 18.00. Nijmegen, Holland Goffertpark Bruce Springsteen and The E Street Band 2024 World Tour. Få eller ingen ledige billetter. The company, Holicity Inc Registered Shs -A-, is set to host investors and clients on a conference call on 5/15/2023 7:27:33 AM. The call comes af... The company, Holicity Inc Regi...Du kan redigere følgende under Min Profil: Rediger Profil: Opdater navn, e-mailadresse, password eller postnummer. Rediger Email- og Mobilpræferencer: Tilføj, rediger eller slet Ticketmaster nyhedsbreve. Rediger betalingsoplysninger: Tilføj, rediger eller slet kreditkort og faktureringsoplysninger for fremtidige ordrer.The company, Holicity Inc Registered Shs -A-, is set to host investors and clients on a conference call on 5/15/2023 7:27:33 AM. The call comes af... The company, Holicity Inc Regi...

Find og køb billetter til de seneste arrangementer inden for musik, sport, festivaler, comedy og meget mere. Se populære events, mod til, star wars live in concert, roskilde festival …. 1962 inflation calculator

ticketmaster danmark

1.1 Ticketmaster Danmark A/S ( "Ticketmaster”, ”vi", "os", "vores") er en virksomhed registreret i Danmark under CVR-nummer 20 30 94 74 med registreret adresse på Gammel Kongevej 60, 5., 1850 Frederiksberg C, Danmark. 1.2 Vi driver en online markedsplads, hvor du kan købe primære billetter og Resale-billetter samt andre tilkøb i ...Ticketmaster Danmark vil som en service i forbindelse med langt de fleste arrangementer være i stand til at udstede erstatningsbilletter, såfremt dine fysiske billetter ikke kommer frem, bortkommer eller er blevet beskadiget. Kontakt venligst vores Servicecenter på tlf. 38 48 16 30, såfremt du har behov for at få dine billetter erstattet.Ticketmaster Denmark; Resale; General information about Ticketmaster resale; Reselling tickets. Category Name. Description. Reselling tickets If you have purchased tickets for an event via Ticketmaster, and you wish to sell the tickets to someone else, you can now use our Ticket Resale service – read more here. Was ...From nail-biting clutch plays to strategic team maneuvers, the PGL CS2 Major Copenhagen 2024 will showcase the best that Counter-Stirke offers. With a massive prize pool of $1,250,000, the stakes are higher than ever. The world's elite teams will compete fiercely over four days, utilizing their exceptional skills, lightning-fast reflexes, and ...Ticketmaster Danmark vil som en service i forbindelse med langt de fleste arrangementer være i stand til at udstede erstatningsbilletter, hvis dine fysiske billetter ikke kommer frem, bortkommer eller er blevet beskadiget. Kontakt venligst vores Servicecenter på tlf. 38 48 16 30, hvis du har behov for at få dine billetter erstattet.Ticketmaster Danmark; Gavekort Gavekort. Bestilling af gavekort, aktivering, indløsning, tjek saldo m.v. Information om gavekort. Kan jeg forlænge mit gavekort efter det er udløbet? Kan jeg bruge mit gavekort/e-gavekort i andre lande?24 x 7 x 365 days of the year! Visit us on our website at ticketmaster.sg to purchase tickets. HOTLINE: +65 3158 8588. Operating Hours: Monday to Saturday (10am - 6pm) Sunday …Fysiske salgssteder. Vi har en række fysiske salgssteder fordelt over hele landet. Tryk på en region i kortet for at se vores salgssteder i den pågældende region. Vi har også salgssteder i Sydsverige og Tyskland .De bedste værktøjer til live-events · Vores platform og vores produktløsninger giver dig adgang til det bedste og mest omfattende udvalg af værktøjer i branchen ...Officiel Ticketmaster Danmark hjemmeside. Find og køb billetter til de seneste arrangementer inden for koncerter, sport, teater, comedy, festivaler og meget mereTicketmaster Danmark . Fan Guarantee ; Kontakt os ; Kundeservice/FAQ ; eTicketFast FAQ ; Følg os på sociale medier ; Gavekort ; B2B-site: Forum for Arrangører ; Retningslinjer for køb ; Retningslinjer for brug ; Cookie-politik ... Log på din Ticketmaster-profil. Find ordren med de billetter du ønsker at sælge. Tryk på knappen "Sælg billetter". Vælg de billletter i ordren, du ønsker at sælge, og indtast en salgspris (enten det samme beløb du betalte, eller lavere). Tryk på den blå knap nederst for at fortsætte. Første gang du sætter billetter i salg skal du ... .

Popular Topics